Plase insecte | Tel:0722.272.118

Ne bucuram ca ati accesat site-ul nostru. In intampinarea dvs. venim cu raspunsul la toate intrebarile legate de plase insecte. Noi va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul confectionarii plaselor de tantari, fiind de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie si pentru reparatii de tamplarie PVC sau aluminiu sau pentru montaj de tamplarie.

plase servicii articole utile reparatiicontact

Plase Tantari

Daca si tu te-ai saturat sa te trezeasca in mijlocul nopti toti tantarii de pe planeta, daca iti este frica si esti constient de toate bolile pe care le pot purta acestia, atunci a sosit momentul sa actionezi, nu mai sta pe ganduri gandindu-te la costuri s-au ca tie nu ti se poate intampla nimic rau.

Firma noastra ofera plase impotriva tantarilo de cea mai buna calitate, la standarde certificate europeene, si materiale de cea mai inalta calitate, fabricate din fibra de sticla extrem de rezistenta la rupere si uzura. Oferim mai multe tipuri de plase impotriva tantarilor: plase mobile pe balamale pe profil de aluminiu, sau fixe, de tip rulou, oscilobatante (cu deschidere dubla) in funtie de preferintele dumneavoastra. Instalarea si demontarea acestor plase pentru tantari se face cu mare usurinta, si foarte rapid, in decurs de cateva minute le puteti da jos pentru a le curata sau pentru intretinere.


Unul dintre cele mai mari avantaje este acela ca puteti sa lasati geamul deschis in larg fara sa va ingrijorati ca vor intra in casa tantari si alte insecte, circulatia aerului fiind neimpiedicata, transferul aerului interior-exterior facandu-se fara efort. Vizibilitatea si transferul de lumina este aproape la acelasi nivel cu a unui geam normal, este ca si cum nu ati avea plasele instalate pe geamuri.


Tipuri Plase Tantari


Ce tip de plasa va recomandam noi? Preferintele clientilor nostri variaza, dar putem sa va expunem oferta noastra, ea fiind compusa din: plase fixe, mobile, de tip rulou, oscilobatante (deschidere dubla), cu orice variatie de culoare care ati dori, sau sa se asorteze cu coloarea tamplariei sau a locuintei.


Tot ce trebuie dumneavostra sa faceti este sa va ganditi ce fel de plase tantari s-ar potrivi cel mai bine tamplariei dumneavoastra, ce preferinte in materie de design si culoare aveti, si de celelalte lucruri lasati-ne pe noi sa ne ingrijim de ele.

Plase Tantari
Fiind lansati pe piata incepand din anul 1997, prin experienta acumulata in toti acesti ani de oferit servicii si produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi, ne indreptateste sa spunem ca putem oferi aerisirea oricarui spatiu in orice moment indiferent de anotimp, cu ajutorul plaselor anti tantari produse de firma noastra. Firma noastra ofera una din cele mai complete oferte de plase anti tantari din Romania, de la cele mai simple modele pana la cele mai complicate, facute la comanda dupa specificatii exacte, si intr-o multitudine de palete de culori. Toate acestea le facem doar pentru a multumi toate genurile de clienti, de la cea mai simpla persoana care vrea aer curat si protectie fata de toate speciile de tantari daunatoari si purtatoari de diferite boli si maladii, pana la cei mai extravaganti dintre clientii nostri.

Pentru mentinerea unui ambient placut in casa alaturi de cei dragi ca recomandam sa aveti instalat un sistem de plase tantari impotriva tantarilor.Aceste plase se pot instala usor indiferent de anotimp, putand sa le protejati cu usurinta si pe periaoda de iarna printr-o simpla curatare de gheata si zapada ocazionala.

Contactandu-ne pe noi pentru un sistem anti-insecte veti face cea mai buna alegerera pentru comfortul si siguranta dumneavoastra si a familiei tale.

Servicii plase insecte

Alte metode impotriva tantarilor

Parteneri: Plase insecte | Plase tantari