Plase insecte | Tel:0722.272.118

Ne bucuram ca ati accesat site-ul nostru. In intampinarea dvs. venim cu raspunsul la toate intrebarile legate de plase insecte. Noi va punem la dispozitie experienta noastra in domeniul confectionarii plaselor de tantari, fiind de cea mai buna calitate la preturi avantajoase. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie si pentru reparatii de tamplarie PVC sau aluminiu sau pentru montaj de tamplarie.

plase servicii articole utile reparatiicontact

Servicii plase insecte

Experienta acumulata din 1997 ne indreptateste sa spunem ca noi va putem oferi aerisirea unei incaperi in orice moment al zilei cu ajutorul plase insecte. Va putem oferi o gama larga de plase insecte (de la cele normale pana la cele cu rulou) si o multitudine de nuante in functie de culoarea profilului de termopan sau dupa doleantele dvs.

De asemenea va putem oferi si un serviciu care ar fi de interes pentru dvs. si anume reparatii termopane (tamplarie pvc, aluminiu),transformam deschiderile simple(clasice) ale ferestrei dvs. in deschideri oscilobatante (duble deschideri).

Pentru a va crea un ambient placut in casa dumneavoastra alaturi de cei dragi va propunem un sistem impotriva insectelor. Plase tantari se pot monta foarte usor si pe timpul rece veti putea sa le protejati cu foarte mare usurinta. Noi va putem oferi 2 tipuri de plase insecte.Reparatii termopane - Pentru a va mentine buna functionare a geamurilor din termopan sau aluminiu va recomandam sa faceti revizii regulate. Noi venim in intampinarea cerintelor dvs. cu solutii pentru o aerisire constanta a incaperii si solutionarea problemelor de natura tehnica a geamurilor.

Servicii plase insecte

Alte metode impotriva tantarilor

Parteneri: Plase insecte | Plase tantari